Ako môžeme pomôcť?

Nenašli jste Váš dotaz?

Více otázek a odpovědí naleznete zde: https://superfaktura.ladesk.com/659840-SuperFakturacz (https://superfaktura.ladesk.com/659840-SuperFakturacz)

Neprošli jste kontrolou reCaptcha?

Při přihlášení probíhá automatické ověřování pomocí Google reCaptchy. Kritéria, pomocí kterých Google vyhodnocuje neznáme a tato kontrola probíhá automaticky. Zkuste se proto přihlásit později nebo přes jiný prohlížeč, nebo využít inkognito okno. Případně můžete ještě zkusit smazat cookies nebo cache prohlížeče.

Zapomenuté heslo

Zapomněli jste heslo a nemůžete se přihlásit? No .. komu se to ještě nestalo. Jelikož my vaše heslo neznáme, je pouze jeden způsob, jak si heslo obnovit, a to kliknutím na “Zapomenuté heslo” při přihlášení nebo na tento (https://moje.superfaktura.cz/users/forgot_password) odkaz. Zde zadáte email, kterým se do SuperFaktury přihlašujete a na ten následně přijde email s odkazem na obnovu hesla. Nepřišel vám email s odkazem pro obnovu hesla? Zkontrolujte si také SPAM či hromadné zprávy, zda se nen...

Uplatnění slevového kupónu

Máte slevový kód od našeho partnera a chcete jej uplatnit? Napište nám prosím na chat nebo email a rádi vám s jeho uplatněním pomůžeme. Slevový kód je možné využít pouze při objednávce 1. předplatného, tedy v případě, kdy jste doposud neměli zakoupené žádné předplatné.