Ako môžeme pomôcť?

Problém s párovaním platieb

V prípade, že máte nastavené automatické párovanie platieb pomocou priameho prepojenia bankového účtu so SuperFaktúrou a platby sa vám nepárujú, skontrolujte si časť "Nastavenia -> Aplikácia -> Automatické párovanie". Tu si skontrolujte, či máte prepojenie uhradené a tiež autorizované. Ak vám vypršala autorizácia, je potrebné kliknúť na možnosť "Obnoviť" a vykonať autorizáciu na ďalších 180 dní.

V prípade, že máte nastavené automatické párovanie platieb pomocou emailových notifikácií a napriek tomu sa faktúra stále zobrazuje ako nezaplatená, skontrolujte si časť "Nástroje -> Platby", tu uvidíte túto platbu. Ak tam platba nie je a vy ju máte na svojom bankovom účte, pravdepodobne nám tak banka neposlala notifikáciu k tejto platbe a je teda potrebné obrátiť sa priamo na banku a overiť poslanú notifikáciu k platbe.

Môže nastať aj situácia, keď je faktúra nezaplatená, platbu v časti "Nástroje -> Platby" vidíte, ale klient zadal nesprávny variabilný symbol alebo ho vôbec nezadal. V takejto situácii, keď neexistuje zhoda variabilného symbolu platby s dokladom, platba zostane nespárovaná a je potrebné si ju ručne spárovať s dokladom.