Ako môžeme pomôcť?

Nenašli ste odpoveď na Vašu otázku?

Viac otázok a odpovedí môžete nájsť tu: https://superfaktura.ladesk.com/181078-SuperFakturask (https://superfaktura.ladesk.com/181078-SuperFakturask)

Nepredĺžilo sa mi členstvo

Pokiaľ máte nastavené automatické predlžovanie predplatného a členstvo sa neaktivovalo, dôvodom môže byť expirácia zadanej platobnej karty. V takom prípade pre aktiváciu automatického predlžovania predplatného je potrebné vykonať jednu objednávku manuálne, kedy pri výbere platby kartou zadáte novú kartu a zaškrtnete políčko "Automaticky obnovovať predplatné". Ďalším dôvodom nepredĺženia môže byť tiež nepovolenie platby vašou bankou. V ostatných prípadoch sa obráťte na náš emailom na info@superf...

Nejde zmeniť DPH z 0 %

Dôvodom, prečo máte na doklade DPH 0 % a nejde Vám to zmeniť, je pravdepodobne to, že faktúru vytvárate v režime prenesenej daňovej povinnosti. Aby bolo možné DPH na doklade zmeniť, počas jeho vytvárania kliknite na "Viac možností", kde sa zobrazí možnosť "Prenesená daňová povinnosť". Aby tento režim nebol zapnutý, je potrebné políčko odškrtnúť, takže bude prázdne. Potom bude možné upravovať % DPH.

Export do účtovných programov, PDF a Excelu

Exporty zo SuperFaktúry je možné vykonať v časti “Nástroje→ Export agendy”. Tu je možný export do zobrazených účtovných programov alebo do PDF či Excelu. V prvom kroku je potrebné si vybrať obdobie, za ktoré si prajete export vykonať. Ďalej vyberte jeden z účtovných programov (Omega, Money, Pohoda, MRP, PROLUC, Duel, MK soft, Oberon, Alfa+, profit365, Tangram) alebo export do formátu ISDOC. Vybrať môžete tiež export do PDF alebo Excelu.

Ako posuniem číselník?

Pokiaľ potrebujete začať faktúry číslovať od vyššieho čísla ako 1, jednoducho pri prvom vytváraní faktúry v políčku pre číslo faktúry toto číslo prepíšte na vami požadované, vyplňte náležitosti faktúry a uložte ju. Týmto krokom sa číselník posunie a ďalšia vystavená faktúra už automaticky dostane číslo o jedno vyššie. Pozor! V prípade, že faktúry vystavujete cez API a číslovanie nechávate na nás, aj v tomto prípadne je potrebné pre posunutie číselníka vytvoriť prvú faktúru manuálne a prepísať j...